Reparatie / Onderhoud

Autobedrijf Coehorst richt zich op de verkoop van nieuwe en jonge occasions van de merken Volvo en Renault. En kunt u natuurlijk terecht voor alle voorkomende werkzaamheden als reparatie van aircosystemen. APK-keuringen, groot en klein onderhoud en schadeherstel (ism verschillende verzekeringsmaatschappijen).

Waar kunnen we u mee helpen:

 • Regulier onderhoud

  Uw auto regelmatig laten onderhouden zorgt ervoor dat u jarenlang met plezier kunt rijden. We zijn gespecialiseerd in de merken Volvo en Renault maar ook voor andere merken kunt u bij ons terecht voor kleine en grote onderhoudsbeurten. Ook voor eventuele andere werkzaamheden aan uw auto ben u bij ons aan het juiste adres.

 • Automaatbakspoelen

  Voorkom vervuilen van de automaatbak door verzadiging van de olie en laat hem preventief reinigen.Wij bezitten de kennis en apparatuur om op eenvoudige wijze uw automaatbak te spoelen. De reiniging is vrij snel gebeurd en ook qua kosten is deze methode een fractie van wat u voorheen betaalde voor het reviseren van de hele automaatbak. Meer informatie over automaatbakspoelen vind u hier.

 • APK keuring

  Wij zijn een gecertificeerd APK-Keuringsstation. Tijdens een APK-Keuring wordt uw auto gecontroleerd op verschillende belangrijke punten, zodat u altijd veilig op weg kunt. Mocht er iets gevonden worden dat gerepareerd moet worden, dan gebeurd dat altijd pas na overleg met u. Laat u een APK-Keuring uitvoeren in combinatie met een grote onderhoudsbeurt, dan betaalt u voor de APK-Keuring alléén de afmeldkosten.

 • Airco

  Wist u dat een lekkage in uw airconditioning systeem, zeer slecht is voor het milieu? Er komen namelijk schadelijke gassen vrij die, zelfs als uw airco niet ingeschakeld is, schade toebrengen aan de natuur. Laat daarom minimaal 1 x per jaar uw airconditioning systeem door ons controleren. Natuurlijk ook om in de zomer een lekker koele auto te houden.

 • Storingen uitlezen

  Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van storingen bij auto’s van de merken Volvo en Renault. Voor deze merken beschikken wij over specifieke en up to date uitleesapparatuur voor deze merken.

  Komt u voor het uitlezen van een storing dan betaalt u Euro 27,50.

  U kunt hiervoor een telefonische afspraak maken op telefoonnummer 013-5426341

 • Schadeherstel

  Mocht er onverhoeds schade ontstaan aan uw auto, dan ben u bij ons aan het juiste adres. Voor schadeherstel werken we samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Dus ook die van u. Bel ons gerust voor meer informatie: 013-5426341.